Tiroler Speck g.g.A. - Schinkenspeck (balený)

Chuť: Chuť je kouřová a kořeněná. Spolu se sýrem a vhodným červeným vínem se slanina často konzumuje jako předkrm. Naše tyrolská slanina je tak oblíbená proto, že není slaná, protože kromě výběru kvalitního masa se dbá také na nízký obsah dusitanů v přídavku mořicí soli. Tu prostě musíte ochutnat!

Všestranné využití: Vhodné do spíže nebo do lednice. Tyrolská slanina by neměla chybět v žádné domácnosti. Ať už je to slanina na kostičky k míchaným vajíčkům u snídaně nebo na tenké plátky ke svačině, ke skleničce vína s nejlepšími přáteli. Tiroler Speck se skvěle vyjímá v každé situaci.

Tradice: Velká priorita prodejců Tiroler. Tradičně vyráběná tyrolská slanina podléhá přesným výrobním specifikacím. Pouze ten, kdo je striktně dodržuje, může označovat pravou tyrolskou slaninu CHZO (Tiroler Speck g.g.A.). Z toho vyvinutá výrobní specifikace zaručuje správnost všech zušlechťovacích kroků v průběhu celého výrobního procesu.

Historie: V horské venkovské krajině Tyrolska se výroba slaniny jako způsob uchovávání čerstvého masa vyvíjela a zdokonalovala po mnoho generací. Znalost speciálních receptur koření i způsobů výroby tyrolské slaniny, vařené šunky nebo lososové šunky vcelku předávali zemědělci vždy svým potomkům.

Výroba: Tyrolská slanina 1. jakosti se ručně solí a sype speciální směsí koření. Tyrolská slanina CHZO* (Tiroler Speck g.g.A.) je šetrně uzena za studena na bukovém a jasanovém dřevě při teplotě kolem 20 °C. Následné zrání na tyrolském horském vzduchu jí dodává typickou kořeněnou a nesrovnatelnou chuť.

 

Varianta
Můžeme doručit do:
7.11.2024 - - Zvolte variantu
Objednáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
405,90 Kč 435,60 Kč 465,30 Kč od 405,90 Kč
Kategorie: Tyrolské uzeniny
Bild 1 Main
Nejprodávanější

Chuť: Chuť je kouřová a kořeněná. Spolu se sýrem a vhodným červeným vínem se slanina často konzumuje jako předkrm. Naše tyrolská slanina je tak oblíbená proto, že není slaná, protože kromě výběru kvalitního masa se dbá také na nízký obsah dusitanů v přídavku mořicí soli. Tu prostě musíte ochutnat!

Všestranné využití: Vhodné do spíže nebo do lednice. Tyrolská slanina by neměla chybět v žádné domácnosti. Ať už je to slanina na kostičky k míchaným vajíčkům u snídaně nebo na tenké plátky ke svačině, ke skleničce vína s nejlepšími přáteli. Tiroler Speck se skvěle vyjímá v každé situaci.

Tradice: Velká priorita prodejců Tiroler. Tradičně vyráběná tyrolská slanina podléhá přesným výrobním specifikacím. Pouze ten, kdo je striktně dodržuje, může označovat pravou tyrolskou slaninu CHZO (Tiroler Speck g.g.A.). Z toho vyvinutá výrobní specifikace zaručuje správnost všech zušlechťovacích kroků v průběhu celého výrobního procesu.

Historie: V horské venkovské krajině Tyrolska se výroba slaniny jako způsob uchovávání čerstvého masa vyvíjela a zdokonalovala po mnoho generací. Znalost speciálních receptur koření i způsobů výroby tyrolské slaniny, vařené šunky nebo lososové šunky vcelku předávali zemědělci vždy svým potomkům.

Výroba: Tyrolská slanina 1. jakosti se ručně solí a sype speciální směsí koření. Tyrolská slanina CHZO* (Tiroler Speck g.g.A.) je šetrně uzena za studena na bukovém a jasanovém dřevě při teplotě kolem 20 °C. Následné zrání na tyrolském horském vzduchu jí dodává typickou kořeněnou a nesrovnatelnou chuť.

 

Špeky nejsou baleny na standardizovanou váhu, proto pro Vás vybereme ten, který je nejblíže Vaši požadované hmotnosti, vždy však v rozmezí +- 5g.

 

Výživové údaje ve 100g

Energetická hodnota (kJ/kcal)

1096/263

Tuky (g)

16

Z toho nasycené mastné kyseliny (g)

7,6

Sacharidy (g)

<0,5

Z toho cukry (g)

<0,5

Bílkoviny (g)

29

Sůl (g)

3,3

 

Takto pro Vás vše zabalíme

 

Všechny naše produkty jsou od malých výrobců z Tyrolska

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu