Jelení klobása (2ks)
Skvělá chuť: Díky vysoce kvalitnímu koření je naše jelení klobása/ vzduchem sušený salám mírně pikantní. Velmi nízký obsah tuku v každém kousku našich salámových tyčinek dodává každému soustu optimální požitek z masa. Kouř z bukového dřeva dodává našemu jelenímu salámu požadovanou kvalitu, která činí rakouské speciality tak výjimečnými.
Široké využití: Naše jelení salámy se skvěle hodí na večírky, jako společník na túry nebo pro společný večer s přáteli. Oblíbená je také u rodin s dětmi, na svačiny do školy nebo školky. Zabalení klobás je díky své dlouhé trvanlivosti ideální také jako dárek pro vaše blízké.
Dlouhá tradice: Sušená klobása se zvěřinou ze Söll se vyrábí ručně podle starého receptu v rodinném podniku. Známé řeznictví Ager zpracovává pro naši salámovou pochoutku jen to nejkvalitnější maso, díky čemuž jsou naše jelení Kaminwurzen každoročně absolutním bestsellerem z Rakouska.
Původ a historie: Klobása je za studena uzená a na vzduchu sušená syrová klobása z hovězího masa a vepřového hřbetu. Alternativně se zpracovává také jelení maso. Název Kaminwurzen pochází z původního způsobu uzení. V mnoha zemědělských usedlostech bývala v komíně ve střešním krovu umístěna udírna, v níž sedláci nechávali zrát zásoby klobás.
Výroba a kvalita: Ručně vyráběný Jelení Kaminwurzen je vyroben z nejkvalitnějšího masa a je uzavřen v přírodním střívku. Díky poměru rakouské zvěřiny 60 % a vepřového masa 40 % je klobása obzvláště libová a obsahuje pouze asi 40 % tuku. Čím déle se suší na vzduchu, tím je masitější na skus. Následné uzení na bukovém dřevě zaručuje trvanlivost a chuť.
Kategorie: | Tyrolské uzeniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Skvělá chuť: Díky vysoce kvalitnímu koření je naše jelení klobása/ vzduchem sušený salám mírně pikantní. Velmi nízký obsah tuku v každém kousku našich salámových tyčinek dodává každému soustu optimální požitek z masa. Kouř z bukového dřeva dodává našemu jelenímu salámu požadovanou kvalitu, která činí rakouské speciality tak výjimečnými.
Široké využití: Naše jelení salámy se skvěle hodí na večírky, jako společník na túry nebo pro společný večer s přáteli. Oblíbená je také u rodin s dětmi, na svačiny do školy nebo školky. Zabalení klobás je díky své dlouhé trvanlivosti ideální také jako dárek pro vaše blízké.
Dlouhá tradice: Sušená klobása se zvěřinou ze Söll se vyrábí ručně podle starého receptu v rodinném podniku. Známé řeznictví Ager zpracovává pro naši salámovou pochoutku jen to nejkvalitnější maso, díky čemuž jsou naše jelení Kaminwurzen každoročně absolutním bestsellerem z Rakouska.
Původ a historie: Klobása je za studena uzená a na vzduchu sušená syrová klobása z hovězího masa a vepřového hřbetu. Alternativně se zpracovává také jelení maso. Název Kaminwurzen pochází z původního způsobu uzení. V mnoha zemědělských usedlostech bývala v komíně ve střešním krovu umístěna udírna, v níž sedláci nechávali zrát zásoby klobás.
Výroba a kvalita: Ručně vyráběný Jelení Kaminwurzen je vyroben z nejkvalitnějšího masa a je uzavřen v přírodním střívku. Díky poměru rakouské zvěřiny 60 % a vepřového masa 40 % je klobása obzvláště libová a obsahuje pouze asi 40 % tuku. Čím déle se suší na vzduchu, tím je masitější na skus. Následné uzení na bukovém dřevě zaručuje trvanlivost a chuť.
Výživové údaje ve 100g |
|
Energetická hodnota (kJ/kcal) |
1942/469 |
Tuky (g) |
38,9 |
Z toho nasycené mastné kyseliny (g) |
17,5 |
Sacharidy (g) |
1,5 |
Z toho cukry (g) |
1,1 |
Vláknina (g) |
1 |
Bílkoviny (g) |
27,6 |
Sůl (g) |
3,93 |
Takto pro Vás vše zabalíme
Všechny naše produkty jsou od malých výrobců z Tyrolska
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.